Min belöning: Mulberry Bayswater

Dagen efter jag skrev min sista tenta började jag, den 3:e juni, på mitt första riktiga jobb som projektledare på ett elektronikföretag. Ett par oroliga veckor senare fick jag beskedet att jag klarat båda tentorna och inget stod nu mellan mig och min examen! Vilken otrolig lättnad…

För att dunka mig själv i ryggen köpte jag en väska som jag suktat efter länge och önskat mig i smyg, en svart Mulberry Bayswater. Det är en rejäl väska av tidlös design, egentligen inte så feminin – men jag älskar den! Inte har den massa onödigt blänkade krafs heller, utan snygg i sin stilrenhet, vilket passar mig utmärkt. Vad jag vet så säljs den på två ställen i Stockholm, i Mulberrys egna butik på Birger Jarlsgatan 10 och på NK’s gatuplan. För den som är intresserad låg dagskursen på 8290 *gulp* kronor.

 

Lite olika färger och strukturer de kommer i

Är inte den här denim-modellen sockersöt?

Jag skäms alltid lite att gå in på NK, man känner att man inte hör hemma där på något sätt. Speciellt som vissa ”stammisar” tittar på en när man klampar in i bekväma skor och utan en Chanel-tråd på kroppen. Nu har jag köpt min dyrgrip i alla fall och behöver aldrig sätta min fot där igen, skönt.

De hade tyvärr bara påse storlek: löjlig

I egen hög person! <3

Jag är så lycklig med min väska… Och vad som gör att det känns ännu bättre är att jag har tjänat ihop till den själv. Ett bra avslut på Pride-paraden, tycker jag! Nicolas var med på SL’s flak men jag hann inte fota honom… Se hans blogg lite senare så ligger säkert något uppe!

Vi stod precis i hörnet av Kungsan, vid T-banan

Färglatt och naket var det! (Men jag skonar er från de bilderna)

Annonser

4 thoughts on “Min belöning: Mulberry Bayswater

 1. Hej Pauline,

  Grattis till din nya väska! Jag sitter här och surfar runt efter information om Mulberry’s Bayswater. Har efter flera års letande bestämt mig för att det är just den väskan jag ska köpa. Är du nöjd så här några veckor efter inköpet? Får man fråga vad du betalade för väskan? När man läser på olika forum så varierar priset ganska kraftigt.

  Tack!

  /LJ

  • Hej LJ! Jag är lika nöjd nu som när jag köpte väskan, alltså ett lyckat köp som jag kan rekommendera andra. På NK kostade den 8290 kr men det kan hända att den är billigare/dyrare i Mulberry’s egna butik på Östermalm. Lycka till och hoppas du blir lika glad för din väska!

 2. Snygg väska! Väntar spänt på nästa blogginlägg :)
  F.ö. tycker jag NK är mysigt, iaf herravdelningen. Men visst, det är inte kul om man råkar ha på sig fel kläder just den dagen; typ trasiga/dålig passform/anno 2002 :P

 3. Pingback: Blågrön packning till hösten | Pauline Gustbée Nilsson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s