Exjobbet avklarat!

Efter presentationen av exjobbet igår förmiddags var jag kallsvettig, torr i munnen och lite darrig. Tror det är så det måste vara för att man ska kunna säga att man gjort det på riktigt. Min handledare Bellman hade bjudit in två kollegor från avdelningen som ställde kluriga frågor på forskningsnivå och jag lät tydligen inte helt blåst när jag svarade på dem eftersom han kunde ge mig godkänt direkt efter presentationen. Det är ljuva ord att höra att man låter förberedd och säker på sin sak när jag själv inte förstod vad jag svamlade om där framme.

Så idag rasslade det till i min poängpott på ”Mina Sidor”… 11 ½ hp kvar till examen! Eller det är inte helt sant, för jag har två obligatoriska kurser på 7 ½ respektive 9 hp kvar och när de är tenterade i juni så kommer jag ha 5 poäng över. Jag kommer gå i mål på lite mer än 270 hp, bara för att vara lite bättre.

"Mina Sidor" på KTHs hemsida.

Hyggligt nära en examen alltså. Malena kom över igår kväll och vi firade i smyg med lite bubbel. Ett avklarat exjobb är ju faktiskt lite festligt ändå! Idag fick jag dessutom blombud sänt av mamma, känner mig som en prins(essa).

Annonser

4 thoughts on “Exjobbet avklarat!

  1. Äntligen lite blogg! Du är så jäkla bäst alltså! Visst är det mysigt med den där gröna liggande stapeln? Önskar den hade funnits lite tidigare, sjukt pepp att se den växa för varje liten tenta. Det var inte bättre förr. Inte alltid i alla fall.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s