Onyttiga smycken

Om jag har förstått livet rätt så går det ut på att hitta nya världar, och härom dagen så upptäckte jag just en sådan ny värld – nämligen smycken gjorda på (till synes) ätbara saker i miniatyr! So cute…

Munkar (eller donuts) är det vanligast förekommande miniatyrobjektet, men det finns även praliner, glassar, pajer och så vidare. Är det inte helt underbart?! De ser så goda ut att jag skulle nafsa på mina smycken oavbrutet om jag hade sådana här! De är gjorda av ugnshärdad lera och sedan lackade, så inte så gott egentligen. Armbandet ovan är handgjort av användaren Arts & Candies på eBay. Andra smycken som hon har gjort kommer här:

Det finns en annan tjej som kallar sig Acrylicana, och hon har en internetshop på Etsy men även lite bilder av sina verk på DeviantArt. Hon har lite större variation på typ av smycken, så hon har förutom charms-armband också halsband, ringar, örhängen och mobilsmycken. Så här ser några av hennes smycken ut:

På siten Pancake Meow finns otroligt välgjorda charms att plocka, men priset är tyvärr proportionerligt ökat i takt med utseendet…

På DeviantArt finns det en användare som, istället för att göra gulliga smycken av godsaker, gör dem mer ”levande” genom att sätta dit plirande små ögon i bilderna. Hon blandar redigerade foton på riktiga ätbara saker, sydda ätbara saker och tecknade ätbara saker. Hon heter Kickass-Peanut, några av hennes bilder här:


Om jag kopplar vidare på spåret DeviantArt… Den här lätt grymma bilden har Nocturnal-Devil gjort…

Och den här är från nocturnalMoTH

Skön som bakgrundsbild! ^^

Annonser

3 thoughts on “Onyttiga smycken

  1. Men… vad skulle detta ha för inverkan på sug/beroende/cravings åt det söta hållet? Man skulle måhända se en aning muppig när man gick runt och smygsög på sina smycken hehe. Kanske bara är jag som har såna problem?

  2. Bah! Låt dem undra! Folk går ändå runt med sitt eget hår i munnen, och andra smycken som inte ser i närheten lika goda ut… :D

  3. Väl talat kära du. Det finns många saker som är mindre goda men som man ändå gladeligen stoppar i munnen då och då ;)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s